یکی از مهمترین دغدغه های مصرف کنندگان، سلامت محصولات غذایی است و محصول گواهی شده پاسخی به این دغدغه هاست.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ،ویدا لاهوتی گفت : در راستای سلامت جامعه در سال جاری ضمن اجرای دقیق فرایند مدیریت تلفیقی محصول در تعدادی از مزارع پیاز تحت نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاه پزشکی و در نهایت ارسال نمونه ها به آزمایشگاه و سنجش باقیمانده سم و کود، این امر مهم تحقق یافت و 20 نفر از کشاورزان شهرستان موفق به اخذ گواهی ICM ( نشان کاربرد حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی ) و استاندارد تشویقی شدند.
وی افزود : بهره برداران شهرستان کوار موفق به دریافت رتبه اول در محصول سالم پیاز شدند اسامی کشاورزان عبارتند از
? دریافت کنندگان گواهی ICM در محصول پیاز:
?1. علمدار شرفی مظفری(کلینیک گلستان)
?2. رضا شکوهی( کلینیک گلستان)
?3. حافظ قائدی (کلینیک گلستان)
?4. شهرام روستا (کلینیک مزرعه پاک)
?5. اکبر شمس (کلینیک مزرعه پاک)
?6. سکینه حیدری (کلینیک گلستان)
?7. احمد مظلوم (کلینیک گلستان)
?8. کاظم خوشنود (کلینیک گلستان)
?9. صمد خریدار (کلینیک گلستان)
?10. کیومرث قاسمی (کلینیک گلستان)
?11. میثم خوشنود (کلینیک گلستان)
?12. محسن نعمتی (کلینیک گلستان)
?13. مصیب نعمتی نوروزی (کلینیک گلستان)
?14. ابراهیم رستگارمنش (کلینیک مزرعه پاک)
?15. تیمور خانی (کلینیک گلستان)
?16. جواد فتحی (کلینیک گلستان)
?17. مهرعلی زاهدیان نژاد (کلینیک گلستان)
?18. مهدی خان پور (کلینیک گلستان)
?19. ولی روستا (کلینیک مزرعه پاک)
? دریافت کننده استاندارد تشویقی
? 20. بهنام شکوهی(کلینیک گلستان)
ضمن عرض تبریک به کشاورزان محترم دریافت کننده این نشان، امید است روزی فرا رسد که کلیه محصولات کشاورزی با دارا بودن این نشان، حس آرامش و امنیت غذایی را به مصرف کنندگان محترم القاء نمایند.
نظر خود را اضافه کنید.