خلاصه خبر : به منظور افزایش توانمندی بهره برداران انجیر دیم ، کارگاه هرس انجیر دیم در روستای دهشیب برگزارشد.
به گزارش مسئول باغبانی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ؛ در روز چهارشنبه مورخ 94/9/18 کارگاه هرس انجیر دیم در روستای دهشیب برگزار شد که جهت برگزاری هرچه بهتر کارگاه و تبادل تجربیات ، از آقای مهندس ناصر رنجبر و دو نفر از هرس کاران فنی شهرستان استهبان دعوت بعمل آمد.
لیلا جعفری گفت : در این کارگاه مطالب مربوط به اهمیت هرس درختان انجیردیم در افزایش کیفیت محصول ارائه شد و در ادامه هرس درختان به صورت عملی به بهره برداران آموزش گردید.
وی افزود : با توجه به اینکه از مهمترین عملیات فنی باغات انجیر، هرس (هرس فرم وپنجه شکونی) می باشد ، امیدواریم با برگزاری کارگاههای آموزشی و بالا رفتن اطلاعات فنی انجیرکاران در این زمینه گامی مؤثر در بالارفتن کیفیت محصول و اقتصاد شهرستان برداشته شود.
نظر خود را اضافه کنید.