مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از آغاز کشت محصولات شتوی در حدود هفت هزار هکتار از مزارع این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، عبدالرسول جوکار گفت: کشت گندم و جو آبی در شهرستان کوار از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا پایان دی ماه ادامه دارد.
وی افزود: سطح ابلاغ شده کشت محصولات شتوی برای سال زراعی جاری در شهرستان کوار ۶ هزار و 800 هکتار است و پیشبینی میشود این سطح به حدود هفت هزار هکتار افزایش یابد.
این مقام مسئول، بیشترین ارقام گندم کشت شده در شهرستان کوار را سیروان، ترابی، سارنگ و ارقام جو را بهرخ و مهر عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار، بسترسازی مناسب خاک، تاریخ کاشت مناسب، عملیات کم خاک ورزی، استفاده از بذور گواهی شده و تغذیه مناسب خاک را از مهمترین مواردی دانست که در زمان کشت محصولات شتوی باید رعایت شوند.
نظر خود را اضافه کنید.