مدیرجهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: سالانه20 میلیون انواع نشاء سبزی و صیفی مورد نیاز کشاورزان به روش مکانیزه در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهادکشاورزی شهرستان کوار؛عبدالرسول جوکار تصریح کرد: نشاءهای تولید شده در گلخانه های شهرستان کوار شامل پیاز، گوجه فرنگی، خیار، فلفل، بادمجان، هندوانه، کلم، کدو، شمام و طالبی است.
به گفته وی؛ بیشترین میزان تولید نشاء به محصول پیاز با تعداد 6 میلیون و ۸۰۰ هزار عدد اختصاص دارد.
او با بیان اینکه برای ترویج کشت نشایی درحال انجام طرحهای الگویی هستیم که به زودی نتایج آن به بهره برداران اعلام میشود، افزود: امیدواریم با این اقدامات سطح کشت نشایی سبزی و صیفی در راستای استفاده بهینه ازمنابع آب و خاک درشهرستان کوار افزایش یابد.
جوکار ابراز کرد: کاهش مصرف آب و افزایش راندمان، افزایش تولید و کاهش هزینهها و همچنین بهبود کیفیت سطح سبز از مهمترین مزیتهای کشت نشایی و غیر مستقیم سبزی و صیفی است.
نظر خود را اضافه کنید.