مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت: در سال 1400 حدود ده هزار تن گوشت قرمز در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، عبدالرسول جوکار تصریح کرد: این مقدار از گوشت قرمز در دو هزار واحد دامپروری دام سبک و بیش از1600واحد دامداری دام سنگین تولید شده است.
این مقام مسئول با تاکید بر اینکه شهرستان کوار یکی از قطب های اصلی پرواربندی گوساله وتولید گوشت قرمز در استان فارس است، ابراز کرد: تاکنون بیش از150واحد صنعتی پرورش دام سنگین در این شهرستان فعال شده است.
به گفته وی؛ در شهرستان کوار بیش از 100 هزار راس دام سبک و بالغ بر 35 هزار راس دام سنگین در حال پرورش و نگهداری است.
او بیان کرد: شهرستان کوار یکی از مبادی اصلی ارسال دام زنده پرواری به سایر نقاط کشور مانند استان های تهران، اهواز،کردستان و دیگر مناطق کشور است که در مواردی به خارج از کشور نیز صادر می شود.
نظر خود را اضافه کنید.