به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار، دومین جلسه قرارگاه امنیت غذایی در محل مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و به ریاست مدیر جهاد کشاورزی ، وباحضور روسای تعاونی روستایی، امور عشایر، صمت، دامپزشکی، نماینده اتاق اصناف و بازرسی و حراست مدیریت جهاد کشاورزی تشکیل شد.
عبدالرسول جوکار گفت: تامین معیشت مردم، لزوم دسترسی صحیح و راحت مردم به کالاهای اساسی و رصد تامین مایحتاج مردم از مزرعه تا سبد خانوار ، از اهداف تشکیل این قرارگاه می باشد.
وی تصریح کرد: مصوبات جلسه مذکور شامل
1. تامین نیروی انسانی بازرسی از منابع بسیج و اتاق اصناف، جهت نظارت دقیق بر بازار
2.تعیین کارشناس مسئول پاسخگوی سامانه 124،
3. تهیه آرد سهمیه عشایر و پیگیری دفترچه عشایری
4. مکلف نمودن تعاونی روستایی در تهیه و توزیع کالاهای اساسی
5. پیگیری و معرفی افراد با صلاحیت و فعال در هر حوزه صنفی جهت تهیه و توزیع عادلانه کالاهای اساسی توسط اداره صمت
می باشد که گزارشات آن در جلسات هفتگی قرارگاه امنیت غذایی بررسی خواهد شد.
نظر خود را اضافه کنید.