به نقل ازکارشناس مسئول حفظ نباتات مدیریت جهادکشاورزی شهرستان کوارتولید محصول سالم و استاندارد از اولویت های ویژه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوارمی باشد و در سال زارعی 1399-1400 با برنامه ریزی،نظارت و راهنمایی کارشناسان حفظ نباتات وهمکاری مدیران کنترل کیفی ومشارکت تعاونی مظفری واقع درروستای مظفری با اعمال مدیریت تلفیقی آفات در سطح وسیعی از مزارع به اجرا در آمده است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوارسهراب ریحانی گفت:
کشاورزان شهرستان درسال جاری موفق به دریافت 20 مورد گواهی استاندارد تشویقی بصورت گروهی با مشارکت تعاونی مظفری و با همکاری شرکت بازررسی گیتی افروز در زمان نمونه برداری در سطح 130 هکتار محصول پیاز رقم های سفید ، طلایی و با میزان تولید 9000 تن ، همچنین موفق به دریافت 4 مورد پروانه کاربرد کد حد مجاز آلاینده ها (گواهیICM ) در محصولات گوجه فرنگی ، پیاز و انگور از انجمن صنفی کلینیک های گیاهپزشکی استان فارس گردیدند.
وی افزود : رویکرد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنوع بخشی به محصولات سالم و استاندارد و افزایش تولید این محصولات است.ریحانی بیان کرد:تولید محصول استاندارد علاوه برحفظ محیط زیست وحشرات مفیدوتضمین سلامت بهره برداران ومصرف کنندگان به دلیل رعایت استانداردها و عملیات خوب کشاورزی (GAP) توانایی رقابت در بازارهای داخلی و خارجی را افزایش می دهد.
به گفته وی: تمام مراحل مصرف کودهای پایه وسایر توصیه های تغذیه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی و با نظارت کارشناسان کلینیک و حفظ نباتات با استفاده از کود و سموم بیولوژیک صورت گرفته است.
ریحانی درانتها افزود: با توجه به اینکه بسترهای تولید محصول سالم به خوبی فراهم شده است، از این رو سالم سازی محصولات کشاورزی و ارتقای کیفیت تغذیه باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نظر خود را اضافه کنید.