مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از برگزاری مستمرکارگاه آموزشی ارتقاء تولید محصولات گواهی شده با هدف تولید محصول سالم و تامین سلامت و امنیت غذایی مردم خبرداد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار،عبدالرسول جوکارگفت : رسالت ما نظارت بر تولید محصول سالم و تامین سلامت و امنیت غذایی مردم است. هرچند افزایش کمی تولیدات، سهم بسزایی رادر افزایش امنیت غذایی ایفا میکند، اما اطمینان از کیفیت و سلامت محصولات بخش کشاورزی برای مصرف کنندگان از اهمیت زیادی برخوردار است و تولید محصولات گواهی شده می تواند به عنوان گامی مهم دراین عرصه محسوب گردد و تولید غذای سالم و مغذی مسئله مهمی است که باید به آن توجه شود.
وی بیان کرد: در سال زراعی 98-99 طرح تولید محصولات گواهی شده در شهرستان کوار در سطح صد هکتاربا مشارکت تعاونی مظفری در محصولات پیاز ، انگور و گوجه فرنگی اجرا گردیدونتیجه آن دریافت 20 مورد گواهی استاندارد تشویقی و چهارمورد گواهی بوده است. ICM
جوکار ادامه داد: ترویج فرهنگ استفاده از محصولات گواهی شده بدلیل داشتن حداقل آلایندهها یا کمتر از حد مجاز و مطابق با استانداردهای مربوطه، نداشتن آفت کشها و سموم، نیترات و فلزات سنگین به همراه داشتن عناصر مغذی و قابلیت ردیابی توسط نهادهای نظارتی، سلامت جامعه را در پی خواهد داشت.
او یاد آور شد: استفاده از رژیم غذایی سالم و مناسب با توجه به عوامل مضرمحیطی ایجاد سرطان از قبیل استرس، تنشهایی محیطی و ... میتواند نقش موثری در افزایش سیستم ایمنی بدن در مقابل بیماریها داشته باشد.
نظر خود را اضافه کنید.