کارشناس مسئول گلخانه های شهرستان کوار : مدیریت کشت در گلخانهها را یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار در طعم و کیفیت محصولات گلخانهای عنوان کرد و گفت: اگر شیوههای صحیح مدیریتی در گلخانهها اجرا شود کیفیت محصول تولیدی تفاوت چندانی با محصولات مزرعهای دارد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار .مهسا برزویی بیان کرد کشت محصولات به صورت گلخانهای در سالهای اخیر به علت مدیریت تولید محصول در فصول مختلف سال، افزایش تولید و کاهش مصرف آب در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته است، عدهای از مردم معتقدند کیفیت و طعم محصولات تولیدی به روش سنتی بالاتر از محصولات تولیدی در گلخانهها است
قطعا در شرایط فعلی تولید محصول به روشهای سنتی جوابگوی نیاز مصرفی نیست و کمبود منابع آبی نیز مزید بر علت است که به سمت کشت گلخانهای محصولات کشاورزی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه گاهی یک مقاومت از سوی برخی از مردم برای استفاده از محصولات گلخانهای وجود دارد، یادآور شد: این موضوع در اوایل کشت محصولات گلخانهای در بین مردم نیز وجود داشت و مردم معتقد بودند که طعم و مزه محصولات گلخانهای با محصولات مزرعهای متفاوت است اما پس از گذشت مدتی این حساسیت کمرنگ شد.
در ادامه افزود مدیریت کشت در گلخانهها را یکی از عوامل اصلی تأثیرگذار در طعم و کیفیت محصولات گلخانهای عنوان کرد و افزود: اگر شیوههای صحیح مدیریتی از نظر کشت در گلخانهها اجرا شود قطعا کیفیت محصول تولیدی تفاوت چندانی با محصولات مزرعهای نخواهد داشت و حتی ممکن است بالاتر باشد.
وی بابیان اینکه مدیریت در کشتهای متراکم در گلخانهها بسیار راحتتر از مزرعه است، خاطرنشان کرد: کشاورزان در گلخانهها به راحتی میتوانند آفات را به وسیله سموم کنترل کنند، کنترل آفات در مزارع و فضای باز کار سختی است، همچنین در گلخانهها میزان مصرف آب یکدهم مزارع در یک مساحت مشابه است و همچنین به ازای هر هکتار برای ۱۵ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم در گلخانهها ایجاد میشود.
برزویی با بیان اینکه کشت محصولات در گلخانه با فضای باز بسیار متفاوت است، توضیح داد: کشت محصول در گلخانه یک کار کاملا تخصصی است و اگر مدیریت صحیح صورت نگیرد ممکن است مصرف سموم و آب بالا برود، قطعا مصرف بالای سموم موجب کاهش کیفیت محصول تولیدی نیز میشود.
نظر خود را اضافه کنید.