مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار از برداشت انگور در این شهرستان خبر داد و گفت: کوار با تولیدی سالانه بالغ بر 144 هزارتن قطب تولید این محصول در استان فارس است.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار:عبدالرسول جوکار تصریح کرد: برداشت انگور از اوایل مردادماه شروع و تا اوایل آبان ماه ادامه دارد.
به گفته وی؛ عمده ارقام انگور شهرستان ریش بابا، رطبی، یاقوتی و عسکری است که بیش از ۶۰ درصد آن رقم ریش بابا تشکیل می دهد.
جوکار ابراز کرد: انگور شهرستان علاوه بر فروش در بازارهای داخلی بخش عمده ای از آن به دلیل کیفیت بالا به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق، پاکستان و روسیه صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کوار با اشاره به اینکه بخش اعظم انگور شهرستان کوار ریش بابا و رطبی است که جنبه تازه خوری دارد، افزود: فرآوری و تولید مویز ارزش افزوده این محصول را افزایش می دهد از این رو در دوسال اخیر بخش قابل توجهی از آن به کشمش و مویز تبدیل شده است.
وی ابراز کرد: انگور کوار علاوه بر بازار داخلی به بازار کشورهای عراق، حوزه خلیج فارس و پاکستان رسیده است.
مویز سرشار از مواد معدنی چون آهن، پتاسیم، کلسیم و "ویتامین های گروه ب" و در سلامت استخوان ها بسیار مفید است. انگور دارای ارزش غذایی و در نتیجه اقتصادی بالایی است و تولید ، فرآوری و صادرات آن می تواند در راستای رسیدن به اهداف اقتصادی حائز اهمیت باشد.
نظر خود را اضافه کنید.