کارشناس حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت : با توجه به اینکه این شهرستان یکی از قطبهای تولید محصول پیاز در استان می باشد در سال جاری با مشارکت تعاونی مظفری و نظارت مدیران کنترل کیفی و کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی تولید محصولات گواهی شده درشبکه تعاونیها ی تولید عملیاتی شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ،سهراب ریحانی افزود : ترویج فرهنگ استفاده از محصولات گواهی شده به دلیل داشتن حداقل آلاینده ها یا کمتر از حد مجاز و مطابق با استانداردهای مربوطه نداشتن آفتکشها و سوم به همراه داشتن عناصر مغذی و قابلیت رد یابی توسط نهادهای نظارتی سلامت جامعه را در پی خواهد داشت و با توجه به محدودیت های منابع و موانع پیش روی تولید و افزایش عملکرد در واحد سطح افزایش سلامت و کیفیت غذا نیز امری ضروری بوده و استفاده بهینه از نهادها در محصولات گواهی شده به عنوان یک راهکار شناخته شده است.
وی اظهار کرد : در این راستا دو سایت الگویی در روستای مظفری و صندوق خرد زنان در روستای طسوج ایجاد شده و چندین کارگاه آموزشی ترویجی با حضور کارشناسان ذیربط برگزار گردید .
ریحانی عنوان کرد: نمونه برداری از طرح تولید محصول سالم و استاندارد جهت دریافت گواهی استاندارد تشویقی رقم سفید با همکاری شرکت گیتی افروز پردیس جهت ارسال به آزمایشگاه طرف قرارداد سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفته است و رقم طلایی در شهریورماه انجام خواهد شد.
نظر خود را اضافه کنید.