مسئول واحد حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار از اجرا شدن مدیریت تلفیقی آفات و مدیریت تلفیقی محصولات زراعی و باغی در این شهرستان خبر داد .
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار سهراب ریحانی گفت: تولید محصول سالم و استاندارد از اولویت های ویژه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار می باشد و در سال زارعی جاری با برنامه ریزی و نظارت و راهنمایی کارشناسان حفظ نباتات مدیریت تلفیقی آفات و مدیریت تلفیقی محصول در سطح وسیعی از مزارع صیفی و جالیز به اجرا در آمده است .
ریحانی افزود: کشاورزان شهرستان موفق به دریافت 26 مورد پروانه کاربرد کد حد مجاز آلاینده ها (گواهی ICM) در محصولات گوجه فرنگی، سیب زمینی ،پیاز ، بادمجان و انگور ( از انجمن صنفی کلینیک های گیاهپزشکی استان فارس گردیدند.
و ی بیان کرد: دو بهره بردار هم موفق به دریافت استارداد تشویقی در سال زراعی 98-97 در این شهرستان گردیده اند.
وی اظهار کرد: رویکرد مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان تنوع بخشی به محصولات سالم و استاندارد و افزایش تولید این محصولات است.
این مقام مسئول خاطر نشان کرد: تولید محصول استاندارد علاوه بر حفظ محیط زیست و حشرات مفید و تضمین سلامت بهره برداران و مصرف کنندگان به دلیل رعایت استانداردها و عملیات خوب کشاورزی (GAP) توانایی رقابت در بازارهای داخلی و خارجی را افزایش می دهد.
وی تصریح کرد: در این مزارع مبارزه با آفات و بیماریها با اجرای مدیریت تلفیقی آفات صورت گرفته و استفاده از سم بیولوژیک BT، رهاسازی زنبور براکون ونصب تله جهت مبارزه با آفت شب پره مینوز و هلیوتیس در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی تمام مراحل مصرف کودهای پایه وسایر توصیه ها ی تغذیه ای بر اساس نتایج آزمایشگاهی و با نظارت کارشناسان کلینیک و حفظ نباتات صورت گرفته است.
ریحانی تاکید کرد: با توجه به اینکه بسترهای تولید محصول سالم به خوبی فراهم شده است، از این رو سالم سازی محصولات کشاورزی و ارتقای کیفیت تغذیه باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
نظر خود را اضافه کنید.