با توجه به مصرف فراوان پیاز در جیره غذایی افراد جامعه و در راستای سالم سازی این محصول که هر ساله سطح قابل توجهی از کشت شهرستان کوار بویژه روستای مظفری را به خود اختصاص می دهد، کارگاه آموزشی مضرات آفت کشها و تولید محصول سالم پیاز در این شهرستان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ؛ لاهوتی مسئول واحد حفظ نباتات این مدیریت با اعلام این خبر گفت : این کارگاه آموزشی که با همت واحد حفظ نباتات و کارشناسان پهنه کلینیک گیاه پزشکی گلستان با حضور جمعی از بهره برداران و با تدریس طباطبایی از حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس در محل تعاونی تولید مظفری جهت کشاورزان پیازکار برگزار شد.
وی افزود :در این کارگاه آموزشی در خصوص موارد متعددی نظیر لزوم برندسازی پیاز و دریافت برند محصول سالم جهت پیاز منطقه، مضرات مصرف بی رویه آفت کش ها و کودها، لزوم تولید محصول گواهی شده، اصول کاشت پیاز و مدیریت تلفیقی عوامل خسارت زا در پیاز و ... بحث و تبادل نظر گردید..
در پایان به سوالات بهره برداران پاسخ داده شد.
نظر خود را اضافه کنید.