سومین دوره ی آموزشی با موضوع تغذیه در گلخانه با حضور ضیاییان از مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی انصاری از ترویج سازمان جهاد کشاورزی و تعداد کثیری از متقاضیان و علاقه مندان در روز در مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ؛برزویی مسئول گلخانه های این مدیریت با بیان مطلب فوق گفت :این دوره با هدف ارتقا دانش فنی بهره برداران و به منظور انتقال تکنولوژی های نوین گلخانه با تدریس متخصص تغذیه مرکز تحقیقات جهاد کشاورزی فارس برگزار شد .
برزویی افزود :در این دوره ضمن معرفی گلخانه وضرورت احداث گلخانه ، کاربردصحیح کود های ماکرو و میکرو و کاربرد صحیح کود در گلخانه و پارامترهای ph و Ec و ....جهت افزایش کمیت و کیفیت محصول به فراگیران آموزشهای کاربردی گلخانه ارائه شد .
وی با اشاره به مزیتهای کشت گلخانه ای در مقایسه با کشت در فضای باز اظهار داشت :به واسطه عملکرد بالای تولید در گلخانه نسبت به تولید در فضای باز احتیاجات غذایی هر یک از محصولات به عناصر غذایی ضروری به مراتب بالاتر خواهد بود.و در کشتهای خاکی فراهم نمودن شرایط مساعد بستر جهت استقرار ، رشد و نمو و تغذیه گیاهان از حساسیت ویژه ای برخوردار است و نیاز محصولات گلخانه ای به عناصر و مواد غذایی در طول فصل رشد متفاوت می باشد .بنابراین دانستن نیاز گیاه و زمان جذب عناصر غذایی موجب کود دهی مناسب و افزایش راندمان مصرف کود می گردد.
این مقام مسئول با ضرورت دانستن نمونه برداری از خاک و تجزیه آب آبیاری قبل از تهیه برنامه کوددهی گفت : به طور کلی برای پی بردن به مواد لازم و میزان احتیاج مواد غذایی موجود در خاک نیاز به نمونه برداری از خاک می باشد و همچنین کیفیت آب آبیاری در برنامه کود دهی نیز موثر می باشد .لذا قبل از تهیه برنامه کوددهی تجزیه آب و نمونه خاک لازم و ضروری است.
نظر خود را اضافه کنید.