یکی از مهمترین دغدغه های مصرف کنندگان، سلامت محصولات غذایی است و محصول سبز پاسخی به این دغدغه هاست.
ریشه این نگرانی ها، ناشی از تصور مصرف کنندگان در زمینه کاربرد غیراصولی نهاده های شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی و وجود باقیمانده سم و کود و ... در این محصولات است که سلامتی انسان را به خطر می اندازد.
به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار؛ ویدا لاهوتی مسئول حفظ نباتات این مدیریت با بیان مطلی فوق گفت: در راستای این مهم، در سال جاری ضمن اجرای دقیق فرایند مدیریت تلفیقی عوامل خسارت زا در تعدادی از مزارع و باغات تحت نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی و کلینیک های گیاه پزشکی و در نهایت ارسال نمونه ها به آزمایشگاه و سنجش باقیمانده سم و کود، این مهم تحقق یافت و تعدادی از کشاورزان شهرستان موفق به دریافت گواهی ICM ( پروانه کاربرد حد مجاز آلاینده ها در محصولات کشاورزی ) شدند که عبارتند از
حمیدرضا هوشمند باغدار روستای نوروزان که موفق به دریافت اولین گواهی ICM در محصول هلو در استان فارس شدند.
اسکند رستگار منش باغدار روستای شاه شهیدان که موفق به دریافت اولین گواهی ICM در محصول آلو سیاه در استان فارس شدند.
مجید شفیعی، علمدار شرفی (پیازکاران روستای مظفری) وعلیمراد میرزایی (پیازکار روستای طسوج) که موفق به اخذ گواهی ICM در محصول پیاز شدند.
ولی روستا ( شاه شهیدان ) و عباداله حقیقی ( روستای محمود آباد ) موفق به اخذ گواهی ICM در محصول انگور شدند.
داریوش اکبری دوستای دره عسلوموفق به اخذ گواهی ICM در محصول هندوانه شدند.
وی با تبریک به کشاورزان محترم دریافت کننده این پروانه،ابراز امیدواری کرد روزی فرا رسد که کلیه محصولات کشاورزی با دارا بودن این پروانه، حس آرامش و امنیت غذایی را به مصرف کنندگان محترم القاء نمایند.
نظر خود را اضافه کنید.