با توجه به توسعه سالیانه عارضه زردی در باغات ،صالحی و کرمی محققین مرکز تحقیقات به همراه کارشناس مسئول انگور از حفظ نباتات سازمان،از باغات آلوده به عارضه زردی بازدید نمودند.
به گزارش مسئول حفظ نباتات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ؛ در این بازدید محققان مرکز تحقیات پس از مقایسه ریشه درختان سالم علت این عارضه را آسیب ریشه های مویین و کاهش حجم ریشه در اثر عوامل متعددی نظیر :1-مسمومیت غذایی به دلیل استفاده بیش از حد کودهای مختلف که مورد نیاز درخت نبوده است چرا که بیشتر مواقع افزایش بی دلیل یک عنصر در خاک سبب کاهش یا افزایش جذب سایر عناصر شده و کمبود و یا بیش بود یگ عنصر در گیاه منجر به بروز مشکلات بعدی می گردد2-استفاده از کنفیدور از طریق ریشه 3-اختلاط نادرست انواع سموم و کودها 4-عدم مدیریت آبیاری درختان به ویژه پس از برداشت و... عنوان نمودند.
لازم به ذکر است به منظور بررسی بیشتر این عارضه بهتر است باغداران نسبت به ثبت کلیه اقدامات انجام شده در باغ با ذکر شرکت های تولید کننده سموم و کودها و میزان مصرف واقعی این نهاده ها اقدام نمایند
نظر خود را اضافه کنید.