• صفحه اصلی
    • سایت های مرتبط
    • نقشه سایت
    • تماس با ما
    • مدیریت
      • معاونت فنی
        • اداره تولیدات گیاهی
          • واحد زراعت
          • واحد باغبانی
          • واحد حفظ نباتات
          • واحد مکانیزاسیون
        • اداره امور تولیدات دامی
          • واحد امور دام
          • واحد طیور
          • واحد شیلات
        • اداره امور فنی و زیربنایی
          • واحد آب و خاک
          • واحد صنایع کشاورزی
      • مدیریت
      • اداره فنی تکنولوژی
      • اداره آموزش و ترویج
      • تشکل ها و نظام های بهره برداری
      • اداره آب و خاک و امور فنی مهندسی
      • طرح و برنامه
      • معاونت اداری مالی
        • اداره امور اداری
        • اداره امور مالی
        • واحد حقوقی
        • واحد تحول اداری
      • اداره طرح و برنامه
        • واحد تسهیلات بانکی
        • واحد برنامه و بودجه
        • واحد آمار و اطلاعات
      • اداره تنظیم بازار
      • اداره آموزش و ترویج کشاورزی
      • اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
      • اداره امور اراضی
      • اداره حراست
      • دفتر نمایندگی ولی فقیه
      • واحد روابط عمومی
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео
منوی سایت
    • صفحه اصلی
    • سایت های مرتبط
    • نقشه سایت
    • تماس با ما
    • مدیریت
      • معاونت فنی
        • اداره تولیدات گیاهی
          • واحد زراعت
          • واحد باغبانی
          • واحد حفظ نباتات
          • واحد مکانیزاسیون
        • اداره امور تولیدات دامی
          • واحد امور دام
          • واحد طیور
          • واحد شیلات
        • اداره امور فنی و زیربنایی
          • واحد آب و خاک
          • واحد صنایع کشاورزی
      • مدیریت
      • اداره فنی تکنولوژی
      • اداره آموزش و ترویج
      • تشکل ها و نظام های بهره برداری
      • اداره آب و خاک و امور فنی مهندسی
      • طرح و برنامه
      • معاونت اداری مالی
        • اداره امور اداری
        • اداره امور مالی
        • واحد حقوقی
        • واحد تحول اداری
      • اداره طرح و برنامه
        • واحد تسهیلات بانکی
        • واحد برنامه و بودجه
        • واحد آمار و اطلاعات
      • اداره تنظیم بازار
      • اداره آموزش و ترویج کشاورزی
      • اداره بازرسی و ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات
      • اداره امور اراضی
      • اداره حراست
      • دفتر نمایندگی ولی فقیه
      • واحد روابط عمومی
    • درباره ما
    • گالری تصاویر
    JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

منوی اصلی

  • اخبار
  • معرفی شهرستان
    • وجه تسمیه و تاریخچه
    • زبان
    • سیمای شهرستان
    • موقعیت جغرافیایی
    • ارتفاع از سطح دریا و متوسط دما
    • آثار و ابنیه تاریخی
    • اماکن زیارتی
    • مراکز علمی
    • صنعت
  • سیمای کشاورزی شهرستان
    • کشاورزی
    • محصولات زراعی شهرستان
    • محصولات باغی شهرستان
    • منابع آب موجود در شهرستان
    • وضعیت چاههای کشاورزی
    • عملیات فنی و زیربنایی شهرستان
    • ماشین آلات و ادوات کشاورزی
    • شرکتهای مکانیزاسیون
    • واحدهای صنعتی
    • شرکتهای تعاونی تولید
    • دامپروری
  • اطلاعیه ها
  • مقالات
    • اهمیت نقش زنان در مدیریت مصرف آب
    • آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله
    • انواع روشهای آبیاری
  • آرشیو
JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

                                                                                                                   
 مهندس  عبدالرسول جوکار
مدیر جهاد كشاورزي شهرستان کوار
تلفن:  07137822725
تلفن :  07137822726  

 

 

نظرسنجی

    از چه طریق با سایت ما آشنا شدید؟

آمار بازدیدکنندگان سایت

امروز330
دیروز409
هفته1949
ماه3197
کل بازدیدکنندگان806596

جمعه, 20 ارديبهشت 1404 14:34

آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله

  • چاپ
  • ایمیل
توضیحات
منتشر شده در 13 مرداد 1395
بازدید: 23967

پرواربندی

گوشت قرمز یکی از منابع مهم پروتئین حیوانی است که با توجه به ساختار اجتماعی و فرهنگی از دیرباز مورد مصرف و علاقه مندی مردم ایران بوده است. به منظور دسترسی به استقلال اقتصادی و خودکفایی ضرورت برنامه ریزی در امر پرواربندی محسوس می باشد. توسعه اصولی جوامع پرواربندی علاوه بر افزایش کمی و کیفی گوشت قرمز می تواند به افزایش درآمد و ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرات های بی رویه به مناطق شهری کمک نماید و در جذب سرمایه های موجود کشور و هدایت این سرمایه ها به بخش تولید مفید واقع شود.

اهداف پروژه های پرواربندی گوساله شامل : افزایش حجم تولید گوشت قرمز از طریق پرواربندی دامهای سبک و لاغر -ایجاد و افزایش حجم اشتغال زایی از طریق پرواربندی های صنعتی و سنتی - کاهش و جلوگیری از کشتار دامهای سبک وزن و لاغر - افزایش درآمد دامداران صنعتی و سنتی از طریق پروارنمودن دامهای سبک وزن می باشد که کارشناسان اموردام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار به منظور نیل به این اهداف، اصول صحیح پرواربندی گوساله را به شرح ذیل بیان نمودند:

آشنایی با فصل پرواربندی و زمان مناسب خرید دام:

بهترین زمان برای شروع پرواربندی گوساله ها در هر منطقه ای اواسط فصل گرما می باشد که اغلب مصادف با وفور گوساله و در نتیجه پایین بودن قیمت برای خرید است، علاوه بر این در دوره پرواربندی که معمولاً کل پاییز و زمستان است به علت دمای مناسب هوا، گوساله ها به خوبی پروار شده و در اواخر زمستان که قیمت انواع گوشت معمولاً بالا می رود نسبت به فروش آن اقدام نمود و اگر دام کاملاً پروار نشده و ترس از کاهش قیمت ها نیز نمی باشد می توان پروار را تا اواخر بهار ادامه داد.

محاسبه هزینه ها :

امروزه بخاطر گرانی دام و علوفه، کمبود نقدینگی و... اغلب پرواربندی ها دچار مشکل شده که گاها" مجبور به فروش گوساله های خود پیش از موعد می شوند. در واقع میزان علوفه خریداری شده با تعداد دام باید متناسب باشد و مجموع هزینه های جاری از میزان سرمایه گذاری بالاتر نزند.

بطور مثال برای هر کیلوگرم افزایش وزن بطور متوسط 8 الی 10 کیلو گرم علوفه (میانگین 9 کیلوگرم) علوفه خشک مورد نیاز است بنابراین برای 100 رأس در طول 10 ماه میزان علوفه مورد نیاز را به طریق زیر محاسبه و در قیمت متوسط علوفه ضرب می کنیم ( میزان نیاز علوفه 100 رأس گوساله به مدت 10 ماه) 9*100*10*30=270000 کیلو گرم می باشد.

خصوصیات مهم در انتخاب گوساله پرواری:

-جنس: اصولاً حیوانات نر برای پرواربندی بهتر از ماده ها هستند.

-شکل ظاهری: اندام حیوانی که برای پرواربندی انتخاب می شوند باید استعداد گوشت فراوان داشته باشد.

-پیش رس بودن: دامی برای پرواربندی مناسب است که با مصرف خوراک در کوتاهترین زمان به رشد مناسب برسد.

-نژاد: معمولاً نژادهای گوشتی بهترین نژادها برای پروار شدن هستند.

-سن: پروار کردن گوساله های جوان نسبت به گاوهای مسن و پیر مناسب تر است.

در حال حاضر شهرستان کوار با دارا بودن 30 هزار رأس دام سنگین بخش قابل توجهی از تأمین گوشت استان و همچنین کشور را دارا می باشد که امید است با رعایت اصول صحیح پرواربندی شاهد رشد و توسعه این طرحها در سطح شهرستان باشیم.

  • قبلی
  • بعدی

نظر خود را اضافه کنید.

    0
    شرایط و قوانین.
    • نظرات

    نظرات

    • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
    • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
    • اشتراک در RSS
    • هیچ نظری یافت نشد

    چسبانده شده ها

    محبوب ها

    اخبار برگزیده استان

    خبرخوان یافت نشد

    اوقات شرعی

    9 May 2025
    جمعه 19 ارديبهشت 1404
    11 ذی‌القعده 1446

    گالری تصاویر

                                                                                                                             

    آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله

    • چاپ
    • ایمیل
    توضیحات
    منتشر شده در 13 مرداد 1395
    بازدید: 23967

    پرواربندی

    گوشت قرمز یکی از منابع مهم پروتئین حیوانی است که با توجه به ساختار اجتماعی و فرهنگی از دیرباز مورد مصرف و علاقه مندی مردم ایران بوده است. به منظور دسترسی به استقلال اقتصادی و خودکفایی ضرورت برنامه ریزی در امر پرواربندی محسوس می باشد. توسعه اصولی جوامع پرواربندی علاوه بر افزایش کمی و کیفی گوشت قرمز می تواند به افزایش درآمد و ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرات های بی رویه به مناطق شهری کمک نماید و در جذب سرمایه های موجود کشور و هدایت این سرمایه ها به بخش تولید مفید واقع شود.

    اهداف پروژه های پرواربندی گوساله شامل : افزایش حجم تولید گوشت قرمز از طریق پرواربندی دامهای سبک و لاغر -ایجاد و افزایش حجم اشتغال زایی از طریق پرواربندی های صنعتی و سنتی - کاهش و جلوگیری از کشتار دامهای سبک وزن و لاغر - افزایش درآمد دامداران صنعتی و سنتی از طریق پروارنمودن دامهای سبک وزن می باشد که کارشناسان اموردام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار به منظور نیل به این اهداف، اصول صحیح پرواربندی گوساله را به شرح ذیل بیان نمودند:

    آشنایی با فصل پرواربندی و زمان مناسب خرید دام:

    بهترین زمان برای شروع پرواربندی گوساله ها در هر منطقه ای اواسط فصل گرما می باشد که اغلب مصادف با وفور گوساله و در نتیجه پایین بودن قیمت برای خرید است، علاوه بر این در دوره پرواربندی که معمولاً کل پاییز و زمستان است به علت دمای مناسب هوا، گوساله ها به خوبی پروار شده و در اواخر زمستان که قیمت انواع گوشت معمولاً بالا می رود نسبت به فروش آن اقدام نمود و اگر دام کاملاً پروار نشده و ترس از کاهش قیمت ها نیز نمی باشد می توان پروار را تا اواخر بهار ادامه داد.

    محاسبه هزینه ها :

    امروزه بخاطر گرانی دام و علوفه، کمبود نقدینگی و... اغلب پرواربندی ها دچار مشکل شده که گاها" مجبور به فروش گوساله های خود پیش از موعد می شوند. در واقع میزان علوفه خریداری شده با تعداد دام باید متناسب باشد و مجموع هزینه های جاری از میزان سرمایه گذاری بالاتر نزند.

    بطور مثال برای هر کیلوگرم افزایش وزن بطور متوسط 8 الی 10 کیلو گرم علوفه (میانگین 9 کیلوگرم) علوفه خشک مورد نیاز است بنابراین برای 100 رأس در طول 10 ماه میزان علوفه مورد نیاز را به طریق زیر محاسبه و در قیمت متوسط علوفه ضرب می کنیم ( میزان نیاز علوفه 100 رأس گوساله به مدت 10 ماه) 9*100*10*30=270000 کیلو گرم می باشد.

    خصوصیات مهم در انتخاب گوساله پرواری:

    -جنس: اصولاً حیوانات نر برای پرواربندی بهتر از ماده ها هستند.

    -شکل ظاهری: اندام حیوانی که برای پرواربندی انتخاب می شوند باید استعداد گوشت فراوان داشته باشد.

    -پیش رس بودن: دامی برای پرواربندی مناسب است که با مصرف خوراک در کوتاهترین زمان به رشد مناسب برسد.

    -نژاد: معمولاً نژادهای گوشتی بهترین نژادها برای پروار شدن هستند.

    -سن: پروار کردن گوساله های جوان نسبت به گاوهای مسن و پیر مناسب تر است.

    در حال حاضر شهرستان کوار با دارا بودن 30 هزار رأس دام سنگین بخش قابل توجهی از تأمین گوشت استان و همچنین کشور را دارا می باشد که امید است با رعایت اصول صحیح پرواربندی شاهد رشد و توسعه این طرحها در سطح شهرستان باشیم.

    • قبلی
    • بعدی

    نظر خود را اضافه کنید.

      0
      شرایط و قوانین.
      • نظرات

      نظرات

      • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
      • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
      • اشتراک در RSS
      • هیچ نظری یافت نشد

      چسبانده شده ها

      محبوب ها

      منوی اصلی

      • اخبار
      • معرفی شهرستان
        • وجه تسمیه و تاریخچه
        • زبان
        • سیمای شهرستان
        • موقعیت جغرافیایی
        • ارتفاع از سطح دریا و متوسط دما
        • آثار و ابنیه تاریخی
        • اماکن زیارتی
        • مراکز علمی
        • صنعت
      • سیمای کشاورزی شهرستان
        • کشاورزی
        • محصولات زراعی شهرستان
        • محصولات باغی شهرستان
        • منابع آب موجود در شهرستان
        • وضعیت چاههای کشاورزی
        • عملیات فنی و زیربنایی شهرستان
        • ماشین آلات و ادوات کشاورزی
        • شرکتهای مکانیزاسیون
        • واحدهای صنعتی
        • شرکتهای تعاونی تولید
        • دامپروری
      • اطلاعیه ها
      • مقالات
        • اهمیت نقش زنان در مدیریت مصرف آب
        • آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله
        • انواع روشهای آبیاری
      • آرشیو
      JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

                                                                                                                         
       مهندس  عبدالرسول جوکار
      مدیر جهاد كشاورزي شهرستان کوار
      تلفن:  07137822725
      تلفن :  07137822726  

       

       

      نظرسنجی

        از چه طریق با سایت ما آشنا شدید؟

      آمار بازدیدکنندگان سایت

      امروز330
      دیروز409
      هفته1949
      ماه3197
      کل بازدیدکنندگان806596

      جمعه, 20 ارديبهشت 1404 14:34

      اخبار برگزیده استان

      خبرخوان یافت نشد

      اوقات شرعی

      9 May 2025
      جمعه 19 ارديبهشت 1404
      11 ذی‌القعده 1446

      گالری تصاویر

                                                                                                                               

      آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله

      • چاپ
      • ایمیل
      توضیحات
      منتشر شده در 13 مرداد 1395
      بازدید: 23967

      پرواربندی

      گوشت قرمز یکی از منابع مهم پروتئین حیوانی است که با توجه به ساختار اجتماعی و فرهنگی از دیرباز مورد مصرف و علاقه مندی مردم ایران بوده است. به منظور دسترسی به استقلال اقتصادی و خودکفایی ضرورت برنامه ریزی در امر پرواربندی محسوس می باشد. توسعه اصولی جوامع پرواربندی علاوه بر افزایش کمی و کیفی گوشت قرمز می تواند به افزایش درآمد و ماندگاری روستاییان و جلوگیری از مهاجرات های بی رویه به مناطق شهری کمک نماید و در جذب سرمایه های موجود کشور و هدایت این سرمایه ها به بخش تولید مفید واقع شود.

      اهداف پروژه های پرواربندی گوساله شامل : افزایش حجم تولید گوشت قرمز از طریق پرواربندی دامهای سبک و لاغر -ایجاد و افزایش حجم اشتغال زایی از طریق پرواربندی های صنعتی و سنتی - کاهش و جلوگیری از کشتار دامهای سبک وزن و لاغر - افزایش درآمد دامداران صنعتی و سنتی از طریق پروارنمودن دامهای سبک وزن می باشد که کارشناسان اموردام مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار به منظور نیل به این اهداف، اصول صحیح پرواربندی گوساله را به شرح ذیل بیان نمودند:

      آشنایی با فصل پرواربندی و زمان مناسب خرید دام:

      بهترین زمان برای شروع پرواربندی گوساله ها در هر منطقه ای اواسط فصل گرما می باشد که اغلب مصادف با وفور گوساله و در نتیجه پایین بودن قیمت برای خرید است، علاوه بر این در دوره پرواربندی که معمولاً کل پاییز و زمستان است به علت دمای مناسب هوا، گوساله ها به خوبی پروار شده و در اواخر زمستان که قیمت انواع گوشت معمولاً بالا می رود نسبت به فروش آن اقدام نمود و اگر دام کاملاً پروار نشده و ترس از کاهش قیمت ها نیز نمی باشد می توان پروار را تا اواخر بهار ادامه داد.

      محاسبه هزینه ها :

      امروزه بخاطر گرانی دام و علوفه، کمبود نقدینگی و... اغلب پرواربندی ها دچار مشکل شده که گاها" مجبور به فروش گوساله های خود پیش از موعد می شوند. در واقع میزان علوفه خریداری شده با تعداد دام باید متناسب باشد و مجموع هزینه های جاری از میزان سرمایه گذاری بالاتر نزند.

      بطور مثال برای هر کیلوگرم افزایش وزن بطور متوسط 8 الی 10 کیلو گرم علوفه (میانگین 9 کیلوگرم) علوفه خشک مورد نیاز است بنابراین برای 100 رأس در طول 10 ماه میزان علوفه مورد نیاز را به طریق زیر محاسبه و در قیمت متوسط علوفه ضرب می کنیم ( میزان نیاز علوفه 100 رأس گوساله به مدت 10 ماه) 9*100*10*30=270000 کیلو گرم می باشد.

      خصوصیات مهم در انتخاب گوساله پرواری:

      -جنس: اصولاً حیوانات نر برای پرواربندی بهتر از ماده ها هستند.

      -شکل ظاهری: اندام حیوانی که برای پرواربندی انتخاب می شوند باید استعداد گوشت فراوان داشته باشد.

      -پیش رس بودن: دامی برای پرواربندی مناسب است که با مصرف خوراک در کوتاهترین زمان به رشد مناسب برسد.

      -نژاد: معمولاً نژادهای گوشتی بهترین نژادها برای پروار شدن هستند.

      -سن: پروار کردن گوساله های جوان نسبت به گاوهای مسن و پیر مناسب تر است.

      در حال حاضر شهرستان کوار با دارا بودن 30 هزار رأس دام سنگین بخش قابل توجهی از تأمین گوشت استان و همچنین کشور را دارا می باشد که امید است با رعایت اصول صحیح پرواربندی شاهد رشد و توسعه این طرحها در سطح شهرستان باشیم.

      • قبلی
      • بعدی

      نظر خود را اضافه کنید.

        0
        شرایط و قوانین.
        • نظرات

        نظرات

        • مرتب کردن بر اساس قدیمی ترین در ابتدا
        • مرتب کردن بر اساس جدید ترین در ابتدا
        • اشتراک در RSS
        • هیچ نظری یافت نشد

        چسبانده شده ها

        محبوب ها

        منوی اصلی

        • اخبار
        • معرفی شهرستان
          • وجه تسمیه و تاریخچه
          • زبان
          • سیمای شهرستان
          • موقعیت جغرافیایی
          • ارتفاع از سطح دریا و متوسط دما
          • آثار و ابنیه تاریخی
          • اماکن زیارتی
          • مراکز علمی
          • صنعت
        • سیمای کشاورزی شهرستان
          • کشاورزی
          • محصولات زراعی شهرستان
          • محصولات باغی شهرستان
          • منابع آب موجود در شهرستان
          • وضعیت چاههای کشاورزی
          • عملیات فنی و زیربنایی شهرستان
          • ماشین آلات و ادوات کشاورزی
          • شرکتهای مکانیزاسیون
          • واحدهای صنعتی
          • شرکتهای تعاونی تولید
          • دامپروری
        • اطلاعیه ها
        • مقالات
          • اهمیت نقش زنان در مدیریت مصرف آب
          • آشنایی با اصول صحیح پرواربندی گوساله
          • انواع روشهای آبیاری
        • آرشیو
        JUX Mega Menu - модуль joomla Видео

                                                                                                                           
         مهندس  عبدالرسول جوکار
        مدیر جهاد كشاورزي شهرستان کوار
        تلفن:  07137822725
        تلفن :  07137822726  

         

         

        نظرسنجی

          از چه طریق با سایت ما آشنا شدید؟

        آمار بازدیدکنندگان سایت

        امروز330
        دیروز409
        هفته1949
        ماه3197
        کل بازدیدکنندگان806596

        جمعه, 20 ارديبهشت 1404 14:34

        اخبار برگزیده استان

        خبرخوان یافت نشد

        اوقات شرعی

        9 May 2025
        جمعه 19 ارديبهشت 1404
        11 ذی‌القعده 1446

        گالری تصاویر