کارشناس حفظ نباتات  مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار گفت :  با توجه به اینکه این  شهرستان یکی از قطب‌های تولید محصول پیاز در استان می باشد در سال جاری با مشارکت تعاونی مظفری و نظارت مدیران کنترل کیفی و کارشناسان کلینیک های گیاهپزشکی تولید محصولات گواهی شده درشبکه تعاونیها ی تولید عملیاتی شد.

 


  به گزارش روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان کوار ،سهراب ریحانی افزود :  ترویج فرهنگ استفاده از محصولات گواهی شده به دلیل داشتن حداقل آلاینده ها یا کمتر از حد مجاز و مطابق با استانداردهای مربوطه نداشتن آفت‌کش‌ها و سوم به همراه داشتن عناصر مغذی و قابلیت رد یابی توسط نهادهای نظارتی سلامت جامعه را در پی خواهد داشت و با  توجه به محدودیت های منابع و موانع پیش روی تولید و افزایش عملکرد در واحد سطح افزایش سلامت و کیفیت غذا نیز امری ضروری بوده و استفاده بهینه از نهادها در محصولات گواهی شده به عنوان یک راهکار شناخته شده است.
وی اظهار کرد : در این راستا دو سایت الگویی در روستای مظفری و صندوق خرد زنان در روستای طسوج ایجاد شده  و چندین کارگاه آموزشی ترویجی با حضور کارشناسان  ذیربط برگزار گردید .
 ریحانی عنوان کرد:   نمونه برداری از طرح تولید محصول سالم و استاندارد جهت دریافت گواهی استاندارد تشویقی رقم سفید با همکاری شرکت گیتی افروز پردیس جهت ارسال به آزمایشگاه طرف قرارداد سازمان جهاد کشاورزی استان انجام گرفته است و رقم طلایی در شهریورماه انجام خواهد شد.

نظر خود را اضافه کنید.

0
شرایط و قوانین.
  • هیچ نظری یافت نشد